Tornar

Un nou Hamlet a la Sala Atrium

El muntatge de la clàssica tragèdia de Shakespeare es pot veure del 22 de desembre al proper 17 de gener, en representacions en català i castellà

El mite de Hamlet, la poderosa tragèdia sobre el Príncep de Dinamarca que William Shakespeare va escriure entre finals del segle XVI i principis del segle XVII, ha acompanyat a nombroses generacions i ha adoptat incomptables versions al llarg de la història.

Aquesta tragèdia s'ha convertit en una icona no només per a la literatura, sinó per a la societat occidental, perquè les seves línies exploren una gran quantitat d'enigmes de l'ésser humà, com l'amor, la traïció, l'art, la política, l'enveja, la família, la monarquia, els rols de gènere, la guerra, la corrupció moral i el més enllà, entre d'altres. L'ètica i la tradició es posen a judici davant els complots del poder, en una obra que, passi el temps que passi, segueix semblant actual.

Aquesta revisió de l'obra de Shakespeare que s'estrena a la Sala Atrium, a càrrec de Marc Chornet i Raimon Molins, i amb direcció musical d'Atrium Ensemble, converteix el text en un gran espectacle, que encerta amb la seva sobrietat escènica i els elements moderns al vestuari, l'atrezzo i la música. A més, l'obra es representarà en català del 22 de desembre al 3 de gener, i passarà a fer-se en castellà del 7 al 17 de gener.

 

Hamlet
Dia: 22 de desembre de 2015 al 17 gener 2016
Espai: Sala Atrium
Preu: a partir de 9 €
Més informació clicant aquí

Data de publicació: Dilluns, 21 Desembre 2015
  • Comparteix