Tornar

La Casa Vicens

Visita guiada virtual al primer habitatge dissenyat per Gaudí

De la mà d'un arquitecte, es donen a conèixer les diverses etapes constructives i els detalls artístics de la Casa Vicens.

"Hem optat pel model de visita guiada, no només perquè és el format que més aprecia el nostre públic, sinó també perquè hauríem de fugir dels clàssics tours virtuals on et mous de sala en sala, i enfocar-nos en un dels nostres valors: la proximitat. El guia recorre i explica amb tota mena de detall la casa, de manera que l’espectador sent que està realitzant la visita amb ell". Així informa Emili Masferrer, director de la Casa Vicens Gaudí, de la nova oferta de visita a la construcció, que és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de l'any 2005. Es tracta d'una visita guiada virtual en companyia de l'arquitecte i guia turístic Rubén Momblant. L'experiència es pot adquirir al mateix web de la Casa Vicens, i es pot visualitzar fins a tres vegades durant un període d’un mes des de la seva compra. Està adaptada a persones amb discapacitat auditiva, i s'ofereix amb subtítols en català, castellà i anglès.

El títol de la visita és La primera casa de Gaudí. I és que, edificada entre 1883 i 1885 i ubicada al barri de Gràcia de Barcelona, Casa Vicens va ser el primer habitatge dissenyat per Antoni Gaudí, amb només 30 anys, i tot un manifest de la seva manera d'entendre l'arquitectura i on podia arribar aquell jove. A la construcció també s'hi poden fer visites físiques; va obrir les seves portes al públic el 2017 després de tres anys de restauració i rehabilitació que van permetre tornar-li el seu aspecte original.

Per a més informació i comprar l'experiència virtual, cliqueu a l'enllaç.

Data de publicació: Divendres, 09 Abril 2021
  • Comparteix