Tornar

públic a les visites guiades del Museu Picasso

Tornen les visites guiades al Museu Picasso

Cada diumenge un guia del museu us descobreix la col·lecció permanent i els cinc palaus que conformen el museu.

El Museu Picasso de Barcelona és un dels grans referents de l’obra de Picasso a nivell internacional. El mateix artista va tenir la voluntat expressa de crear un museu de la seva obra en la ciutat que va ser l’escenari dels seus anys de joventut i que va ser crucial per a la seva formació artística. El museu, inaugurat el 1963, té una col·lecció molt completa, donada a la ciutat en part pel mateix artista. És un fons especialment ric pel que fa a les obres de joventut de l'artista i és pràcticament exhaustiva fins a l'època blava, cosa que ajuda a conèixer la gestació del qui arribaria a ser un dels grans i més innovadors artistes del segle XX. El museu alberga també una important representació d'obres de 1917 i la sèrie de Las Meninas (1957).

Tot això es pot admirar en profundidat durant les visites guiades que el Museu torna a oferir els diumenges, a càrrec d’un guia oficial, i a un preu de 6 euros, més el preu de l’entrada general. Durant la visita també es dóna la conèixer la riquesa arquitectònica dels 5 palaus del gòtic civil català del carrer Montcada que conformen el museu: el Palau Aguilar, el Palau Baró de Castellet, la Casa Mauri, el Palau Meca i el Palau Finestres.

Les visites tenen lloc cada diumenge en català (12:45h); castellà (12:30); anglès (11h) i francès (11:15h). És necessària la compra anticipada de l’entrada amb visita guiada o fer una reserva prèvia, preu: 6€ + entrada general al museu. L’entrada al museu és gratuita cada primer diumenge de mes, de manera que en aquest cas només heu de pagar els 6 euros que costa la visita guiada.

Més informació en aquest enllaç 

Data de publicació: Dilluns, 26 Abril 2021
  • Comparteix