Home / VilaVeïna coorganitza un taller de teatrefòrum sobre el paper de les cures

VilaVeïna coorganitza un taller de teatrefòrum sobre el paper de les cures

VILAVEÏNA VILAPICINA / CONGRÉS. Els punts VilaVeïna de la Vilapicina i la Torre Llobeta i del Congrés i els Indians despleguen una activitat per conscienciar sobre el rol social de les cures.

El taller es coorganitza amb la Xixa Teatre i es dirigeix a persones cuidadores familiars, professionals o persones amb interès a formar part d’aquest espai.

 

Des del mes de setembre passat, la VilaVeïna de Vilapicina i la Torre Llobeta, la VilaVeïna del Congrés i els Indians i la Xixa Teatre imparteixen un taller de teatrefòrum, un espai d’autocura on jugar, fer teatre i sobretot reflexionar i sensibilitzar entorn de la importància de les cures.

L’activitat s’adreça a persones cuidadores familiars, persones professionals de la cura o bé persones que tenen un interès per participar d’aquest espai i aportar la seva mirada. Es tracta d’una activitat en què el teatre genera un espai de trobada i de conscienciació entorn de les cures i les professionals que les fan.

El taller es divideix en dos equipaments: el Centre Cívic de Torre Llobeta i el Casal de Barri de Congrés-Indians. Les primeres sessions han tingut lloc al centre cívic, i les que queden es faran al casal de barri. L’activitat s’organitza els dijous de 18 a 20 h i s’ofereix de forma gratuïta.

El taller, que va començar a mitjans de setembre, continuarà fins al divendres 17 de novembre i culminarà amb una actuació final el dissabte 18 de novembre. Les places continuen obertes i es pot formalitzar la inscripció en els espais VilaVeïna dels barris de Vilapicina i la Torre Llobeta i del Congrés i els Indians. Els horaris d’atenció dels dos espais són:

 

Vilapicina i la Torre Llobeta (Centre Cívic de Torre Llobeta):

– Dilluns i dijous de 16 a 19.45 h

– Dimarts i divendres de 9.30 a 13.15 h

vv_vilapicina@bcn.cat i 678 880 937

 

VilaVeïna de Congrés i els Indians (Casal de Barri Congrés i els Indians):

– Dilluns i dijous de 9.30 a 13.30 h

– Dimarts i dimecres de 16 a 20 h

vv_congresindians@bcn.cat i 933 51 39 53

 

Vine al punt VilaVeïna més proper i apunta-t’hi per gaudir del teatrefòrum amb consciència social!

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Vinya

Sants-Montjuïc | Adreça: C/ Alts Forns, 87 | Tlf: 933314440