Home / PROGRAMACIÓ PRIMAVERA 2024

Amb la primavera, el segon trimestre és el més alegre i enèrgic. Hem preparat amb il·lusió la següent programació:

 

Continuem amb els nostres tallers clàssics d'expressió corporal i un taller per despertar la creativitat. Per començar la setmana amb calma i serenor fem Taitxí de bon matí! Continuem la setmana amb  Gimnàstica i amb bona marxa al taller de Zumba.  Si us agraden les manualitats continuem aprenent al taller de Mano a Mano, un espai de creació en xarxa entre dones.

Les inscripcions als tallers es podran fer a partir del dilluns 18 de març  i  les podreu realitzar de forma presencial al Casal de Barri (De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i 16.00 a 21.00 h) o via internet amb aquest enllaç. També us proposem alguns tallers gratuïts, com costura Inicial i classes d'àrab.

 

Hem preparat una programació plena d'activitats repartida durant tot el trimestre:

A l'abril comencem amb una exposició de la mà del grup de dones que participen en el taller d'Artteràpia. Continuarem amb un taller de costura bàsica, on aprendre diferents tècniques. "La Flor de L'autoestima", una trobada on compartir eines per gaudir del benestar emocional. Continuarem amb dues grans festivitats, el Dia del poble Gitano i Sant Jordi; i acabarem el més amb un taller de Costura creativa, on aprendrem a costumitzar (personalitzar) les nostres peces de roba.

 

Maig ve carregat! Una exposició on es mostraran una selecció dels treballs fets en el projecte Obrador comunitari del còmic. Continuarem amb el Poetry Slam de Verdun, una competició de poesia escènica del més interessant i enriquidora! Com sortida programada per la Comissió Verdum en moviment anirem al barri de Sarrià, per conèixer la seva història i nucli antic. Per acabar el mes de maig, us proposem un taller on aprendre com preparar una beguda vegetal.

 

Per acabar el trimestre amb alegria, al mes de juny us oferim una visita al museu etnològic i de cultures del món. També aprendrem la importància de la tradició oral, amb una activitat on 'Investigarem les cançons de bressol que et van cantar'. Continuarem amb un taller on aprendre a preparar Dolços del Marroc, i una exposició dedicada al dia més llarg de l'any, la Nit de Sant Joan. Acabarem acomiadant el trimestre amb una festa de fi de curs on berenarem i ballarem tots plegats!

 

Us hi esperem!


 

 

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de barri Verdun

Verdun | Adreça: c/ de Luz Casanova, 4-6 | Tlf: 933547904