Skip to main content
Tornar enrere

Visor d'actuacions de manteniment Cuidem Barcelona

Cuidem Barcelona

El pla "Cuidem Barcelona" de manteniment integral de l’espai públic es va posar en marxa el 2021, al final de la pandèmia, per dur a terme actuacions urgents i d’alta intensitat i poder donar resposta als nous usos de l’espai públic per part de la ciutadania.

Durant el 2022, hem dissenyat els plans de manteniment de cada barri amb el veïnat, que comprenen 2.000 actuacions de millora en diferents indrets de la ciutat i se sumen al desplegament de la nova contracta. Es tracta d’un esforç sense precedents per adaptar-nos a les necessitats de cada barri i fomentar la corresponsabilitat en el manteniment de l’espai públic, perquè només amb la implicació de tothom podrem cuidar la nostra ciutat.

El Visor d'actuacions de manteniment

És una nova eina que permet fer el seguiment d’aquestes accions de manteniment que es desenvolupen a tots els districtes i barris de la ciutat en el període 2022-2023. Aquestes accions de manteniment específiques no representen la globalitat del manteniment a l’espai públic sinó que són actuacions que s’han desplegat a partir del procés de construcció col•lectiva.

És una eina interactiva i visual que combina la publicació en format mapa amb un informe dinàmic que facilita el seguiment de totes les actuacions.

El contingut s'actualitza mensualment.

Següent
Anterior