L’Acció Cultura Viva 2024 ja comença a prendre forma després de la primera assemblea de la Plenària

NOTÍCIES
Foto de grup de la Plenària de l'Acció Cultura Viva en l'assemblea del 17 de gener de 2024.

El festival musical i comunitari Acció Cultura Viva ja comença a posar en marxa l’edició d’enguany després de l’èxit del 2023 tant pel que fa a l’assistència i l’ambient del públic, com pel fet de donar espai a noves bandes i artistes diverses, d’incorporar noves activitats i de sumar l’escenari de la plaça de Can Fabra.

 

Com és habitual, se celebrarà el setembre en el marc de la Festa Major de la Mercè al barri de Sant Andreu entre l’Ateneu L’Harmonia, la Fabra i Coats i la Nau Bostik, i, tot i que la data encara queda lluny, la Plenària que agrupa les persones i entitats organitzadores ja ha començat a treballar per posar fil a l’agulla a les diferents comissions de treball: coordinació, programació, comunicació, producció, regidories, activitats…

 

L’assemblea es va celebrar el dimecres 17 de gener a l’Ateneu L’Harmonia i va comptar amb la participació de més de vint persones. Una notícia positiva és l’ampliació de la gent implicada amb vuit noves incorporacions. En aquest sentit, se’ls va donar la benvinguda i es van explicar les tasques de les diferents comissions, que després de la trobada ja estan formalitzades amb relleus en alguns casos i continuïtat en altres.

 

Algunes de les propostes que es van acordar van ser incorporar la comissió d’activitats a la de programació per tal de tenir una visió més global i completa de què hi ha en cada franja horària i, així, complementar-se, a més de repensar si s’ofereixen activitats per a públic familiar i infants i altres programacions en horari de matí. Respecte de les novetats de la darrera edició, es va valorar positivament iniciar el festival amb activitats divulgatives sobre música i cultura comunitària. És a dir, tallers o xerrades com la de Nando Cruz al voltant dels macrofestivals. 

 

Finalment, es va acordar el calendari de la convocatòria d’enguany que estarà oberta del 19 de febrer al 13 de març de 2024 i es van quadrar agendes per a la pròxima assemblea general que se celebrarà el 14 de febrer a les 18 h.