L’Arnau Itinerant celebra la primera assemblea de l’any

NOTÍCIES
La primera assemblea de l'Arnau Itinerant del 2024

Abans d’acabar el mes de gener, les entitats i artistes participants en la gestió comunitària del Teatre Arnau van trobar-se per encarar tot el que ve per davant durant el 2024. El dimecres 31 de gener en línia i presencialment a l’espai veïnal per a la transformació social Calàbria 66 de Sant Antoni, gestionat per la federació d’entitats del mateix nom. 

 

Catorze representants de cadascun dels col·lectius del Raval, Sant Antoni i el Poble-sec, els tres barris implicats en el Teatre Arnau, van debatre sobre aspectes de la governança, del programa d’activitats i espectacles encara per realitzar dels que s’han programat en la temporada vigent i, també, es va començar a dibuixar el camí per gestionar la continuïtat del programa itinerant actual fins al 2025. 

 

L’assemblea està oberta a tots els col·lectius culturals i als artistes dels tres barris que enfoquin la seva tasca des de l'antiracisme, el feminisme i la perspectiva decolonial i que vulguin contribuir a fer créixer un espai social i cultural comunitari amb les arts vives. Per participar-hi, es pot escriure al correu arnauitinerant@gmail.com