L'Arnau Itinerant convoca la 1a Assemblea del 2024 per encarar les negociacions i les fites de l'any

AGENDA

El Teatre Arnau continua pendent de saber com i quan es durà a terme la restauració de l'edifici per reprendre l'activitat escènica dins de les seves parets. Mentrestant, la Coordinadora d'Entitats que es va organitzar fa uns anys per reclamar-ne la recuperació no s'atura i manté l'activitat de forma itinerant pels tres barris que comparteixen territori amb el teatre: el Raval, el Paral·lel i el Poble-sec. 

 

És per això que la 1a Assemblea del 2024 ja té data, hora i lloc de convocatòria. El dimecres 31 de gener a les 18:30 h a  la Sala Taller 1 de la Federació d'Entitats Calàbria 66 (c/ Calàbria, 66) amb un ordre del dia centrat en les negociacions amb l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) de l'Ajuntament de Barcelona per encarar les obres de rehabilitació de l'edifici. D'aquesta manera, es posarà sobre la taula el contingut de la darrera reunió de la qual n'han sorgit novetats que es volen debatre per prendre decisions.

 

Tanmateix, també s'abordarà l'estat i la participació en cadascuna de les comissions i grups de treball per tal de coordinar tota l'activitat del projecte, a més de repassar les fites que s'han de produir en els mesos vinents i d'obrir un torn obert per comentar altres temes. 

 

Com sempre, l'assistència i participació en l'Assemblea és oberta no només a les entitats i col·lectius del territori, sinó també a artistes d'arts vives vinculades als barris del Teatre Arnau i als enfocaments antiracistes, feministes i decolonials en la seva tasca.. Qui vulgui assistir-hi per primera vegada, pot posar-se en contacte amb l'oficina tècnica del projecte a través del correu electrònic arnauitinerant@gmail.com.