Les parets del Teatre Arnau es renoven amb reflexions sobre el temps, la vida i la mort

NOTÍCIES
Arnau Gallery

L'Arnau Gallery encara la tardor amb noves propostes d'art urbà. El projecte dirigit i produït per Street Art Barcelona converteix les parets del Teatre Arnau en un espai expositiu per als artistes urbans de Barcelona i ofereix així una experiència artística a veïnat i passejants que es renova cada dos mesos.

 

A la paret frontal hi llueix un mural de colors vermells i blaus amb lletres i éssers fantasmagòrics característics de l'escena grafitera il·legal, conceptual i experimental a la ciutat. Es tracta d'una creació emmarcada en el Festival Kronos Art BCN que anualment promou la creació d'art contemporani a diferents espais de l'Àrea Metropolitana amb l'objectiu de reflexionar sobre la realitat social i cultural a partir de la temàtica del "Temps".

 

De l’art ‘vandàlic’ a les drogues del Raval

 

L'autoria és col·laborativa perquè ha estat pintat conjuntament entre Nemo Tibi Amat, creadora del Tragoller —mecanisme per signar de forma ràpida a les parets— i directora artística del fanzine Tricomics, i Mister Main, pintor i grafiter conegut, entre altres iniciatives, per la intervenció Red Dot Theory que tenyeix de punts vermells les façanes barcelonines. A més, Nemo Tibi Amat també ha pintat un dels laterals amb un ésser que s'amaga dins d'una manta feta a base d'impressions de la signatura de l'artista, suggerint l'anonimat de la persona darrera la seva creació.

 

Per altra banda, i virant cap a una altra direcció, el segon lateral també ha estat renovat recentment per l'artista DavidL que ha executat la tercera intervenció de quatre previstes al voltant de la vida i la mort al barri del Raval. En aquesta ocasió, s'ha centrat en l'impacte de la droga i les seves conseqüències amb un ésser cadavèric envoltat d'estupefaents.

 

Un mural participatiu pels vint anys del Centre Cívic el Sortidor


Més enllà de les parets del teatre, el projecte de l'Arnau Gallery s'estén a altres indrets del Raval, Sant Antoni i el Poble-sec, els tres barris en què actua el projecte de l'Arnau Itinerant. En aquesta línia, ben aviat començarà la col·laboració amb el Centre Cívic el Sortidor amb l'objectiu de crear un mural participatiu per celebrar el seu vintè aniversari. L'originalitat i la qualitat estan garantides perquè l’artista encarregada de dinamitzar el procés és Maga, qui ja va pintar les parets del teatre fa un any, però encara haurem d'esperar una mica per veure'n el resultat.

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES