Què va passar a la Plenària de l'Acció Cultura Viva d'aquest febrer?

NOTÍCIES
Plenària ACV Febrer 24

El passat dimecres 14 de febrer es va celebrar a la Sala Elisa Garcia de L'Ateneu Harmonia la plenària de febrer d'enguany del Acció Cultura Viva. 

Després d'una primera ronda de presentacions, donat que al Plenari s'han incorporat moltes cares noves, es va tractar un primer tema, la convocatòria de l'Acció Cultura Viva 2024, que enguany tindrà lloc del 20 de febrer al 13 de març. 

Després de va passar a la tradicional ronda d'informacions de les diferents comissions de l'Acció Cultura Viva, que enguany són: Comunicació, Preguntes, Producció i Programació.

Comunicació va explicar com s'han dedicat a definir millor què fa la comissió de comunicació i l'empresa licitadora que porta la comunicació de tot el programa Cultura Viva, i per tant també, l'Acció Cultura Viva.

La Comissió de Preguntes va explicar com en la seva primera reunió preliminar van començar a delimitar l'àmbit d'actuació i com s'espera fer en breu una nova reunió amb tots i totes les integrants. És una comissió que enguany vol refundar-se i segurament, refundar les jornades Comunitzar la Música

Des de Producció, encara no s'han reunit, però ja hi ha pendents una reunió amb els co-coordinadors del Festival, l'Hache Retamar i en Pablo Arnau, i posteriorment, amb la licitadora de la part de producció del Festival. 

La Comissió de Programació va explicar que està conformada per uns 20 integrants i posteriorment va explicar en termes generals, quin és el procés de tria d'artistes, en una primera part d'escoltes i posteriors debats per a concretar uns 15 grups seleccionats. 

La darrera part de l'assemblea va consistir en reflexionar sobre reptes en la producció de l'any 2023 que es volen solucionar per aquest any i una possible descentralització del festival pel que fa a espais i fins i tot, als barris. Seguirem informant!
 

XARXES RELACIONADES
PROJECTES RELACIONATS
ACCIONS RELACIONADES