Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Conseqüències

Cia Moveo

26/10/2018 - 19:00h

CC Urgell

Dansa

Durada: 35 minuts

Hi ha la mateixa distància entre veritat i mentida que entre realitat i ficció? Són oposats o, de tant en tant, flirtegen i s'acaben confonent en un terreny entremig, en un terreny de ningú que és una mica de tots? Pot allò que és visible convertir-se en invisible i allò que ningú veu ser-nos revelat? I quina és la distància entre espectador i actor? També es poden trobar? També poden acabar intercanviant els seus papers?

Dependència, suport, rebuig, atracció... Algú que cau i algú que l'agafa. Algú que s'apropa i un altre que s'aparta. Algú que es deixa anar i un altre que el troba o que en fuig o que l'acarona o que se'l mira o que, simplement, està. I tot a ritme ràpid, perquè qui no corre és que s'està quiet i qui s'està quiet no surt a la foto en aquesta societat que rendeix culte a la velocitat. I tot això en un espectacle que camina per aquest llindar, cada cop més estret, que separa la dansa contemporània del teatre, per acabar definint un territori compartit on només importa el moviment.

Teatre, acrobàcia, dansa, moviment... Llenguatges que s'acaben convertint en un únic idioma a la pista de Conseqüències, un espectacle pensat per ser representat tant al carrer com a sala, i que va guanyar el premi Moritz de la Fira de Tàrrega del 2017, un premi important perquè és el que concedeixen amb els seus vots els professionals acreditats. D’ençà que Conseqüències, setè espectacle de la companyia Moveo, es va estrenar a la Fira de Tàrrega del 2017, s’ha presentat en escenaris internacionals com els del Greenwich and Docklands Festival de Londres, el Sziget Festival d’Hongria o el Festival Spoffin als Països Baixos.

 

Cia Moveo - Conseqüències - Trailer

 

 

FITXA

Intèrprets: Agnès Jabbour, Xavi Palomino, Núria Planes, Pino Steiner i Adrià Viñas. Director: Stéphane Lévy. Producció executiva: Sophie Kasser. Distribució: Fani Benages. Producció: Moveo. Coproducció: Festival Fira Tàrrega – Festival Internacional do Teatro de Rua Imaginarius (Portugal). Amb el suport del CC Barceloneta i del Departament del Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“La compañía Moveo ha seducido con su sentido del humor y su estilo cercano, que rompe la distancia del que mira y el mirado” ROSA DÍEZ ELPERIODICO.COM

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots