Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Fang i núvols

Magalí Sare & Manel Fortià

Música

Edat recomanada: Públic general

Jocs d’una veu dolça i un contrabaix solemne. Jocs de sonoritats i d’escales. Jocs d’amagar-se, trobar-se i retrobar-se. Jocs de música per desvestir i tornar a vestir de nou cançons que guardem en la nostra memòria encara que potser no hi tinguem ni el seu record. Magalí Sare i Manel Fortià busquen noves sonoritats, noves maneres de desmuntar, i remuntar, estàndards de jazz i músiques d’arrel, sigui del folklore català o del que ens arriba des de l’altra banda de l’Atlàntic. Cançons que després de ser tamisades per les cordes del contrabaix de Manel Fortià i les floritures vocals de Magalí Sare desprendran unes aromes que ens recordaran allò que una vegada vàrem escoltar encara que el seu perfum sigui un altre. Un perfum embriagador i canviant perquè la improvisació forma part sempre del seu repertori.

En l'actuació al CC Albareda, Magalí Sare actuarà amb Sebastià Gris en comptes d'amb Manel Fortià.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Magalí Sare (veu i percussions); Manel Fortià (contrabaix).

 

Magalí Sare & Manel Fortià

Magalí Sare és coneguda per formar part del grup musical Quartet Melt, guanyadors del programa Oh Happy Day, però des de molt petita està vinculada al cant coral i ja va poder participar en les òperes La Bohème, de Puccini, i L’enfant et les sortilèges, de Maurice Ravel, com a membre dels cors infantils del Gran Teatre del Liceu. Amb estudis al Conservatori de piano, flauta i cant líric, quan va fer els 21 anys va fer el salt al món del jazz i va començar a fer les seves primeres composicions. Veu dels temes de Clara Peya pel seu disc Estómac, el 2018 va llençar el seu primer disc com a líder, Cançons d’amor i dimonis.

Manel Fortià és un contrabaix amb base a Barcelona i Nova York que ha treballat a ambdues bandes de l’Atlàntic i ha enregistrat discos acompanyant noms com Chano Domíngez, Dave Liebman o Chris Cheek. També és conegut per haver liderat un duo amb el pianista Marco Mezquida, a qui els escenaris del Barcelona Districte Cultural coneixen perquè va actuar amb Giulia Valle.

Magalí Sare i Manel Fortià treballen junts des del 2016 i van enregistrar un EP amb estàndards de jazz.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

“Treballem molt la improvisació i la transgressió”

Notícies - 20/10/2020

Magalí Sare es presenta amb una doble formació: en quatre escenaris actuarà amb Manel Fortià i a un cinquè amb en Sebastià Gris

Música