Barcelona Cultura

Tornem al febrer

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

RUEGOS Y DEMÁS

RAQUEL LÚA

Música

Els seus precs sembla que tinguin ales i estiguin escrits en el vent, perquè s’enlairen i s’amaguen darrere de les notes de l’escala musical com uns infants entremaliats al joc de fet i amagar. Raquel Lúa juga amb la seva veu i la fa viatjar per camins insospitats però propers, desconeguts però recordats, en unes cançons amb ànima i cor, amb essències antigues i perfums llunyans que ens recordaran el flamenc, però també la bossa nova, i que trepitjaran Grècia, però també Turquia i l’Amèrica del Sud. I és que Raquel Lúa té una d’aquelles veus joves que sembla vella per la seva saviesa i la seva capacitat de fer-nos arribar unes paraules que sap fer grans i que ens arriben com a projectils carregats de sentiments.

Raquel Lúa, una jove de les Roquetes que va arribar a la música per entretenir les tardes de barri, presenta els temes del seu primer disc, Ruegos y demás, cançons que compon des de la muntanya de Torre Baró i que maduren sota el sol de Nou Barris mentre passegen la mirada per una Barcelona que s’estén cap al mar.

 

Raquel Lúa - Ruegos y demás (Videoclip Oficial) [directo]

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT:

“Esta devota de Silvia Pérez Cruz aún está aprendiendo a hacer equilibrios con su garganta, pero con un quiebro de voz ya puede hacerte olvidar que sus dedos se le han quedado a medio camino del acorde que quería señalar en la guitarra. Cuando termina se diría que ha pasado una semana. Raquel te hace perder la noción del tiempo.” (NANDO CRUZ, ELPERIODICO.COM)

FITXA ARTÍSTICA

Veu: Raquel Lúa. Guitarra espanyola i guitalele: Amaia Miranda. Guitarra espanyola, mandolina i cavaquinho: Yeray Hernández. Contrabaix: Marco Boi. Bateria i percussió: Glòria Maurel.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots