Conferència i diàleg amb Antonio Campillo i Fina Birulés

Seminari vinculat a l'exposició "Kao malo vode na dlanu"
dimarts, 5 març, 2019

Activitats

Activitat vinculada al seminari Amor per a què? Canviar l'amor per canviar-ho tot?, de l'exposició Kao malo vode na dlanu (Com una mica d'aigua al palmell de la mà), un projecte sobre l'amor a Sèrbia, de Mireia Sallarès.

És l’amor un afecte polític? Hannah Arendt és autora d'assajos sobre els totalitarismes, la banalitat del mal o els refugiats. En la seva tesi i en altres escrits va tractar l'amor com una passió apolítica o antipolítica, però també com un amor mundi que expressa el millor de la política. L'amor es polític, apolític o antipolític?

Antonio Campillo. Filòsof, sociòleg i escriptor, és professor de filosofia a la Universitat de Múrcia. Ha publicat llibres on entén la filosofia com una pràctica cosmopoliètica, que busca articular kósmos, pólis i éthos.

Fina Birulés. Catedràtica de filosofia a la Universitat de Barcelona, ha publicat llibres al voltant de la subjectivitat política i la producció filosòfica femenina, amb una especial atenció a l’obra de Hannah Arendt i d’altres filòsofes del segle xx.

Agraïments vídeo: Agustín Ortiz Herrera.