Activitat
- Part de

Inauguració // 'Ciutat de sorra', de David Bestué

10 juny, 2023 - 12:00

'Ciutat de sorra', de David Bestué

'Ciutat de sorra', de David Bestué
'Ciutat de sorra', de David Bestué

​A Ciutat de sorra, David Bestué proposa una mirada desplaçada cap a la ciutat de Barcelona. Entenent la ciutat com a material i com a símbol, l’artista contraposa la idea projectada i somiada de ciutat –projectes urbanístics ambiciosos en forma de maqueta– amb un imaginari a contrapel i popular –en forma d’imatges distribuïdes a la premsa, revoltes o crits a la contra plasmats en diaris que es converteixen en empremtes compartides en el subconscient col·lectiu de tots aquells que habitem la ciutat. D’alguna manera, Bestué construeix una història a contrapel, d’allò que es troba a les vores, mitjançant les engrunes, les restes, les deixalles.

La inauguració compta amb la presència de l'artista, David Bestué, la comissària de la mostra, Marta Sesé, i la directora de la Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani, Joana Hurtado Matheu. 

NOU SERVEI DE CANGUR!

Aquesta activitat compta amb servei de cangur per a infants de 4 a 12 anys. Per tal de fer ús d'aquest servei, caldrà reservar prèviament a activitats-centredart@bcn.cat. La data i hora límit per reservar és divendres 9 de juny a les 12 h. El servei de cangur és gratuït i s'obrirà 30 minuts abans de l'esdeveniment.

 

 

Programació