Publicació

The Late Estate Broomberg & Chanarin

21 desembre, 2021

El desembre del 2020, dos dies abans que el Regne Unit tanqués les fronteres amb la Unió Europea, un camió articulat de 13 metres va buidar l’estudi d’Adam Broomberg & Oliver Chanarin a Londres i va sortir en direcció a Barcelona. Anava carregat amb 146 caixes d’obres, llibres, contactes, negatius, maquetes, documents personals, treballs inèdits i projectes no realitzats que van anar a ocupar la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona. Una retrospectiva pòstuma que es desvelava i es concretava a mesura que una arxivera professional anava obrint i catalogant el contingut d’aquelles caixes. En aquesta publicació, l’estudi de disseny Bendita Gloria tradueix l’experiència de The Late Estate Broomberg & Chanarin, curada per Joana Hurtado Matheu, a partir de la llista de les 2.045 obres traslladades a Fabra i Coats, una selecció d’imatges de les obres dels artistes i els textos de l’exposició.

​ISBN: 978-84-9156-391-4
Mides: 19,5 x 25,5 cm
Pàgines: 144
Preu: 15 euros
Idiomes: Català, castellà, anglès

Punts de venda i compra online.​

Premi Laus de Bronze per al llibre complet (2022)

Programació
Amb Joana Hurtado
22 febrer, 2021

Joana Hurtado presenta en roda de premsa i amb els seus protagonistes l’ exposició retrospectiva dels últims vint anys,de la parella de fotògrafs formada per Adam Broomberg i Oliver Chanarin, que han treballat en un interrogatori paranoic del mitjà fotogràfic, a la recerca de tot allò cultural, polític, emocional i econòmic que envolta les imatges.

with Joana Hurtado
22 febrer, 2021

Joana Hurtado presents in a press conference and with its protagonists the retrospective exhibition of the last twenty years, of the pair of photographers formed by Adam Broomberg and Oliver Chanarin. They have worked on a paranoid interrogation of the photographic medium, in search of everything in the cultural, political, emotional and economic that surrounds the images.

con Joana Hurtado
22 febrer, 2021

Joana Hurtado presenta en rueda de prensa y con sus protagonistas la exposición retrospectiva de los últimos veinte años, de la pareja de fotógrafos formada por Adam Broomberg y Oliver Chanarin, que han trabajado en un interrogatorio paranoico del medio fotográfico, en busca de todo lo cultural, político, emocional y económico que envuelve las imágenes.