Procés // Celleres

1 setembre, 2021 - 10:00 a 20 octubre, 2021 - 15:00

Celleres.jpg

La Trama. Fabra i Coats: Centre d'Art
Celleres. La Trama

Celleres.jpg

La Trama. Fabra i Coats: Centre d'Art
Celleres. La Trama

Procés

La proposta sorgeix de la reflexió sobre l’arxiu i els moviments alternatius que proposen la crítica Julia Ramírez-Blanco i l’artista Paula García-Masedo a l’exposició 'La transformació sensible' i es trasllada als moviments dels barris del voltant de la Fabra i Coats, a partir d’experiències amb el collage i la recopilació d’imatges. 

Al llarg de quatre sessions, les alumnes de Llotja junt amb el dissenyador Joan Escofet treballaran tant l’assemblatge com la deriva com a eines de recerca per al disseny. Coneixeran iniciatives com la de la xarxa digital Indymedia o el projecte Repensar Bon Pastor, i experimentaran amb aquestes eines i es plantejaran preguntes com: de quina manera podem crear imatges des dels barris? Com podem treballar el disseny posant el pes en el context i les comunitats que l’habiten? Quins poden ser canals de comunicació menys institucionalitzats? 

Participants: estudiants de segon de batxillerat de l’Escola d’Art Superior de Disseny Llotja, amb l’acompanyament del dissenyador Joan Escofet.

Dates de realització: setembre-octubre 2021

Presentació pública: instal·lació en format vídeo que es mostra a l'octubre a la planta baixa de Fabra i Coats: Centre d'Art.

 

Programació