Sol Picó

 • Dansa

W.W. (We Women)

Què vol dir per a tu ser una dona? La coreògrafa Sol Picó ho ha preguntat a dones de mig planeta, i elles li han contestat ballant, fent música o filmant un vídeo per tal d'explicar què implica la condició femenina en ple segle XXI.

Íntimes, interculturals, artístiques... Així van ser les trobades de Sol Picó amb les dones que l'acompanyen en aquest espectacle. En coreografies anteriors, l'artista ja s'havia plantejat interrogants sobre el món femení, però és aquí on aborda el tema més directament. I per fer-ho, ha demanat a un seguit d'artistes amb arrels a països tan diversos com l'India, Benín o el Japó que reflexionin, des de prismes diversos, sobre les seves experiències, sobre la identitat i les barreres de gènere. Tot plegat forma un projecte col·laboratiu sobre la dona d'avui i la seva situació en el món actual, en el qual cadascuna utilitza tècniques diverses i uns llenguatges que, tot i que potser són desconeguts per a les seves companyes, els serveixen per plantejar-se les mateixes preguntes: per què s'oblida tan fàcilment la contribució artística de les dones i per què desapareix el seu llegat? Com es viu el contrast entre la tradició i la modernitat? Com és possible que en ple segle XXI encara convisquem entre algunes tradicions que permeten la vexació de la dona?

Fitxa artística

Direcció: Sol Picó; Dramatúrgia: Roberto Fratini; Interpretació coreogràfica: Julie Dossavi, Minako Seki, Shantala Shivalingappa, Sol Picó; Interpretació musical: Adele Madau, Lina León, Marta Robles; Assistent de direcció: Verónica Cendoya; Escenografia: Joan Manrique; Disseny d'il·luminació: Sylvia Kuchinow; Disseny de so / concepció sonora: Stéphane Carteaux; Disseny de vídeo: Mayo Films; Producció: Pia Mazuela; Fotografia: Erin Bassa, Carmen Escudero;

Video

Dates

 • Data d'inici
  06/07/2015
 • Data de fi
  08/07/2015
 • Calendari
  22 h
 • Espai

  Mercat de les Flors
  http://mercatflors.cat

  Plaça Margarida Xirgu, 1, 08004 Barcelona

 • Durada
  60 min
 • Preu
  22 €