La pluja i 49.965 participants protagonitstes a la Cursa d'El Corte Inglés

08/04/2018 12:42 h

Institut Barcelona Esports

El diumenge, 8 d’abril, s’ha celebrat la Cursa d’El Corte Inglés, una de les curses més populars que se celebren a la ciutat de Barcelona i de les més multitudinàries del món, que fins i tot, compte amb un Rècord Guinness de participació de l’any 1994 amb 109.457 participants.

De nou, més participació femenina

Un any més, el certamen apadrinat per Luis Suárez, Mireia Belmonte, David López, Àlex Granell, Noemí Galera i Sergio Dalma, ha tingut una longitud de 10.766 metres, amb sortida a la plaça de Catalunya i amb entrada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Al igual que en la darrera edició, aquesta festa popular ha tornat atenir més presència femenina (25.605) que no pas masculina (24.360).

Un exemple de compromís

L’esdeveniment ha comptat amb un ampli nombre de voluntariats que han vetllat pel bon funcionament de la cursa tot i la mala climatologia. Més de 1.300 persones, distribuïdes entre El Corte Inglés, la Guàrdia Urbana, l’Institut de Barcelona Esports, la Federació Catalana d’Atletisme, el Sabadell Atletisme, la Creu Roja i el Voluntaris 2.000 han col·laborat en la jornada dominical.

El valor de la solidaritat

Una vegada més, la Cursa d’El Corte Inglés ha tornat a tenir la solidaritat com a valor irrenunciable amb els Papallupas, una entitat sense ànim de lucre que ajuda als pacients i familiars a fer un canvi positiu per mitjà de l’humor.

Un podi previsible

Aquest any, tant en categoria masculina com femenina, el podi ha estat molt pronosticable ja que s’han complert les previsions. Per la part masculina, el vencedor ha estat Abderrahim El Jaafari. El podi l’ha completat Dimitrijs Serjogins i Brahim Fateh. Tanmateix, en categoria femenina la vencedora ha estat Miriam Ortiz, classificada per davant de Janeth Becerra i Motserrat Carazo.

Etiquetes associades a la notícia