Els centres de Serveis Socials canvien el telèfon de contacte

El nou telèfon és el 900 922 357, que continuarà sent el telèfon dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD) i del programa Radars.

01/11/2020 23:32 h

Districte Sant Martí

Des del dilluns 2 de novembre el telèfon de contacte dels centres de Serveis Socials de Barcelona ha canviat. El nou telèfon de contacte és el 900.922.357, gratuït, que continuarà sent el telèfon d’atenció dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD) i del programa d’acció comunitària Radars.

L’horari d’atenció telefònica es manté
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h,
i de dilluns a dijous, de 16 a 19 h.

El telèfon actual (936.197.311) seguirà en servei durant els propers sis mesos; una locució automàtica indicarà que cal trucar al nou telèfon.

Els centres de Serveis Socials estan a disposició de la ciutadania per millorar el seu benestar social. A Barcelona hi ha un total de 40 centres de Serveis Socials, on es pot rebre orientació i atenció social, així com sol·licitar diferents ajudes i prestacions. Podeu trobar més informació i el centre de Serveis Socials que us correspon accedint al cercador dels centres de Serveis Socials (vegeu l’espai ‘Més informació’) de l’Ajuntament de Barcelona.