Aclara la Psoriasis

El passat cap de setmana, l'Associació d'Acció Psoriasis va estar a la ciutat de Barcelona difonent entre els seus ciutadans i ciutadanes informació relativa a la malaltia, en el marc de la campanya "Aclara la Psoriasis"

12/06/2017 12:55 h

barcelona.cat

L’associació pretén conscienciar a les persones afectades que prenent un rol actiu davant la malaltia, es pot aconseguir un millor control dels símptomes i una millor qualitat de vida. Un grup de representants d’Acció Psoriasi va recórrer en bicicleta algunes de les zones més concorregudes de la ciutat, oferint informació sobre la psoriasi.

La psoriasi és una malaltia del sistema immunològic que es manifesta de manera visible a la pell i, en alguns casos, a les articulacions. Afecta aproximadament al 2’3% de la població espanyola, és a dir, a més d’un milió de persones. Desafortunadament, tot i que l’actitud positiva i proactiva del pacient per afrontar la malaltia i un bon coneixement sobre la mateixa, entre d’altres factors, milloren considerablement la seva qualitat de vida, molts d’ells mantenen una actitud passiva davant la malaltia i els seus símptomes.

 

Més informació