Acte commemoratiu i d'homenatge a les Brigades Internacionals

L'acte s'emmarca en el 80è aniversari de la desfilada de comiat dels milers de combatents de diversos països del món que de manera voluntària i solidària van venir a lluitar per defensar la República.

17/10/2018 12:46 h

Districte Horta-Guinardó

El 28 d’octubre de 1938, el govern de la Segona República Espanyola va organitzar a Barcelona, aleshores capital de tres governs, un multitudinari i emotiu comiat als homes i dones que, procedents de seixanta nacions diferents, havien vingut a defensar la República i contra el feixisme, enquadrats en les Brigades Internacionals.

Amb motiu del 80è aniversari de la desfilada de comiat dels milers de combatents de diversos països del món que de manera voluntària i solidària van venir a lluitar, l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Asociación de Amigos de las Brigadas Internacionales (AABI) i Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya (ABIC), organitza un acte commemoratiu i d’homenatge als combatents internacionals.

L’acte tindrà lloc a Barcelona el dia 28 d’octubre a les 12 h davant del monument a les Brigades Internacionals titulat “David i Goliat”, de l’escultor Roy Schifrin, situat a la boca nord del túnel de la Rovira.

Etiquetes associades a la notícia