Barcelona, ciutat d’acollida

A Barcelona cap persona no és il·legal. Som una ciutat oberta, que acull la gent que hi arriba, protegeix la diversitat cultural i treballa perquè tothom pugui desenvolupar-s’hi amb la màxima autonomia. Els serveis municipals han atès més de 77.000 persones, refugiades i migrants, des del 2015. Poder tramitar els papers, oferir oportunitats laborals i garantir una bona convivència als barris són aspectes cabdals. Davant l’emergència humanitària que es viu al Mediterrani, donem suport i recursos a Proactiva Open Arms i Save the Children per ajudar-los en la seva tasca de salvament de persones.

 • Barcelona, port segur

  Arriba a Barcelona el vaixell ‘Open Arms’ amb una seixantena de persones rescatades a alta mar.

 • Un grafit a Mundet dona veu a les persones que no en tenen

  El mural forma part del projecte Umbral, sobre el fenomen migratori.

 • Nou impuls a l’Oficina per la No Discriminació

  L'OND és el servei municipal de referència per garantir els drets de ciutadania i prevenir la discriminació a la ciutat.

 • Umbral: el refugi, la crítica i l’art inunden el metro

  Tretze estacions formen un espai de reflexió per remoure consciències entre la ciutadania.

 • Festival de Sopes del Món 2019

  El festival és una bona oportunitat per als veïns i les veïnes per sortir al carrer i compartir i provar tradicions culinàries d’arreu del món.

 • Prop de set-cents infants han participat en els campaments Baobab

  Tercer any d’aquests casals d’estiu que garanteixen el dret al lleure durant l’agost als nens i nenes en barris en situació d’especial vulnerabilitat.