Ada Colau inaugura l'Smart City Expo World Congress, que enguany té el rècord de més de 700 ciutats presents

14/11/2018 10:01 h

Jorge Luis Fuentealba Diez

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va participar el 13 de novembre en l’acte inaugural de la 8a edició de l’Smart City Expo World Congress, la seva major edició fins a la data amb més de 700 ciutats presents i un creixement del 31% en l’espai d’exposició. Organitzat per Fira de Barcelona sota el lema ‘Cities to Live in’, posa el focus en el desenvolupament d’iniciatives per a transformar les ciutats en llocs on la vida dels ciutadans sigui millor. Aquesta edició preveu superar els 20.000 visitants de més de 120 països.

En la inauguració també van participar el president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent; la delegada de l’Estat a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Nuria Marin; el secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, Francisco Polo; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, entre d’altres autoritats.

La comitiva inaugural va visitar l’estand de l’Ajuntament de Barcelona, on la ciutat explica els seus projectes d’innovació en matèria d’habitatge, mobilitat i comerç i on s’explica l’aposta de la ciutat per la transformació digital a través de la transformació, la innovació i l’empoderament digital de la ciutadania. L’estand també acull 19 empreses o startups locals acompanyades per Barcelona Activa, que van facturar en conjunt més de 50 milions d’euros al 2017 i que tenen una mitjana de sis anys de vida.

Més informació a Info Barcelona: La innovació municipal es presenta a l’Smart City Expo World Congress

Informació relacionada: BCN i NYC llancen el repte de trobar noves fórmules per produir habitatge de manera més eficient en el marc de l’Smart City Expo World Congress

Informació i imatges: Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona