Aprovada la renovació de 25 àrees de jocs infantils

La Comissió de Govern ha autoritzat l’actualització dels espais on es canviaran els elements de joc i es milloraran els recorreguts amb criteris d’accessibilitat. La previsió és que les actuacions comencin el segon semestre de l’any.

04/04/2024 13:54 h

Ajuntament de Barcelona

En la renovació de les àrees de jocs infantils es preveu instal·lar, en general, tobogans, gronxadors, taules de sorra, elements d’escalada i estructures de joc simbòlic. En alguns casos l’actuació inclou l’ampliació de l’espai de joc o la unificació d’espais contigus.

  • L’Eixample: l’àrea de joc del passeig de Sant Joan entre el carrer de Provença i el carrer del Rosselló.
  • Les Corts: l’àrea de joc infantil de la plaça de Comas, la dels jardins de Bacardí i la dels jardins de Josep Goday i Casals, a l’interior d’illa del carrer d’Emèrita Augusta amb l’avinguda de Madrid.
  • Sarrià – Sant Gervasi: l’àrea de joc infantil de la plaça de Cardona, al carrer de Laforja amb el carrer de Moliné.
  • Horta-Guinardó: les dues zones de joc infantil del parc del Guinardó, a peu del vial de la plaça del Nen de la Rutlla, que s’unificaran; i la dels jardins de Manuel J. Arnalot.
  • Nou Barris: les zones de joc infantil de la plaça de Paul Claudel, l’àrea del parc de Josep Maria Serra Martí, la de la plaça de Gabriel Alomar i l’espai de joc a l’àrea situada a la confluència de l’avinguda de l’Alzinar i el carrer de Pierola.
  • Sant Martí: les àrees de joc infantil de la plaça de Valentí Almirall, de la plaça de Josep Maria Huertas Claveria, del carrer de Cantàbria amb el carrer d’Andrade, de la rambla de Prim entre el carrer de Guipúscoa i el carrer de Binèfar, de la rambla de Prim entre el carrer de Guipúscoa i el carrer de Binèfar, dels jardins de Joana Tomàs, del parc del Port Olímpic, del carrer de Ramon Turró amb el carrer de Joan Miró i de la plaça de Juliana Morell, a l’interior d’illa dels carrers de Besiers, de Jaume Huguet i de Tolosa.

Les actuacions tenen un pressupost de 2,06 milions d’euros, inclòs en el Pla de manteniment integral.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades