La Cursa dels Nassos renova el seu recorregut

La Cursa dels Nassos torna a la ciutat després de l’edició de l’any 2020, que va estar molt marcada i limitada per la situació de la pandèmia. Un any més, es mantindran els protocols sanitaris implantats per prevenir contagis de la covid-19, tal com estableixen les autoritats sanitàries.

27/12/2021 16:49 h

Ajuntament de Barcelona

D’entre les novetats de l’edició d’enguany destaquen els nous recorreguts de la competició popular i la internacional, de 10 i 5 quilòmetres respectivament, que eliminen revolts perquè el circuit sigui més ràpid.

El nou circuit de 10 quilòmetres tindrà la sortida i l’arribada al carrer de la Selva de Mar (a l’altura de la plaça de Ramon Calsina), i recorrerà bona part del litoral barceloní, pujarà i baixarà pel passeig de Picasso i resseguirà trams força llargs dels carrers de Llull i de la Llacuna o l’avinguda Diagonal.

El circuit de 5 quilòmetres tindrà la sortida a l’avinguda d’Icària amb el carrer de Pamplona, s’unirà a la resta del recorregut a partir del carrer de la Marina i anirà fins a la meta conjunta, ubicada al carrer de la Selva de Mar.

Una cursa segura

Les inscripcions s’han limitat a 6.500 participants, que començaran la cursa en sortides esglaonades en tres temps: la primera, a les 17.15 hores; la segona, a les 17.18 hores, i la tercera, a les 17.23 hores. L’ús de la mascareta serà obligatori als calaixos de sortida, i els i les participants hauran de conservar-la durant la prova.

Així doncs, la cursa complirà totes les mesures preventives contra el contagi de la covid-19 i el personal de l’organització rebrà formació sobre les accions i protocols específics per al desenvolupament de la prova sense riscos. Qualsevol novetat sobre el protocol es comunicarà per correu electrònic als i les esportistes que s’hi han inscrit.

Aquesta prova atlètica, que tindrà lloc el 31 de desembre, forma part de les curses de la Challenge BCN 10K i servirà per tancar el calendari de competicions esportives del 2021. Alguns dels noms confirmats en la competició de 5K són els dels atletes Carlos Mayo i Yassine Ouhdadi, de Tortosa, campió paralímpic dels 5.000 metres als Jocs de Tòquio. També està confirmada la participació de Marta Galimany en la cursa de 10K.

Etiquetes associades a la notícia