Engeguem la Tardor Solidària amb perspectiva intercultural

El divendres 1 d'octubre serà l'acte d'inici amb un taller sobre els drets LGBT amb mirada intercultural. La programació s'allargarà fins el dissabte 6 de novembre.

La Tardor Solidària de Sant Andreu posa el focus enguany en la perspectiva intercultural. Aquest concepte es refereix al compromís en la defensa dels Drets Humans i les necessitats bàsiques, així com en la igualtat de tracte i drets de totes les persones amb independència del seu origen, elements ètnicoracials, bagatge cultural o religiós.

El Districte de Sant Andreu, com també Barcelona, és un territori divers i plural, on conviuen persones de diferents contextos i orígens culturals en barris amb una forta personalitat i dinàmiques pròpies que els distingeixen els uns dels altres, tot i formar part del mateix territori.

Així, el districte i els seus barris constitueixen un punt de trobada entre persones i col·lectius amb una gran diversitat sociocultural que conforma identitats plurals. El Servei d’Interculturalitat del Districte de Sant Andreu (SI-SA) és una iniciativa que l’administració territorial, d’acord amb el Programa BCN Interculturalitat, posa en marxa per fomentar la convivència en diversitat i la cohesió social en el marc dels principis interculturals d’igualtat de drets i oportunitats, sentiment de pertinença, participació activa, reconeixement de la diversitat i interacció positiva.

A tots els barris del districte de Sant Andreu i dirigides a tots els públics, trobareu propostes de diferents formats centrades en aquesta temàtica i tenint molt present la perspectiva interseccional: xerrades, tallers, concerts, cinefòrums, etc., impulsades pel Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional i pel mateix Servei d’Interculturalitat, entre d’altres. Consulteu el
programa i podreu ampliar la informació de totes les activitats que es duran a terme.

 

Etiquetes associades a la notícia