Exposició. Homosexuals i transsexuals a la història de Barcelona

En totes les edats de la humanitat hi ha hagut persones que han estimat altres persones del mateix sexe, d’altres que no s’han sentit identificades amb el gènere assignat i d’altres que han estimat indistintament dones i homes. Totes elles i tots ells han deixat empremtes que ens mostren aquesta presència. A Barcelona hi són i les mostrem en aquesta exposició.

A càrrec de Leopold Estapé, expert en història LGTBI. Lloc: Al vestíbul de l’espai polivalent del Centre. Activitat gratuïta. Organitza: Grup d’Amigos Gais, Lesbianes, Transexuals y Bisexuals (GAC).

El Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família-Josep Maria Ainaud de Lasarte organitzen la 3a edició de Nosaltres: Setmana LGTBI+. Durant una setmana i amb diferents grups, entitats, artistes i persones convidades, es proposen una sèrie d’activitats i accions per visibilitzar els col·lectius LGTBI+, amb xerrades, projeccions, espectacles, exposicions, fira d’entitats i diverses mostres de documents del fons LGTBI+ de la biblioteca i guies de lectura, entre d’altres.