Aconsegueix el teu cartell de la Mercè 2021!

12/09/2021 16:48 h

Nicolás Alonso Crozet

La bona acollida i la gran demanda ciutadana del cartell de la Mercè d’enguany n’han propiciat una nova tirada de 15.000 exemplars, que es repartiran gratuïtament a la la ciutadania en més de trenta equipaments de la ciutat.

Per conèixer els detalls d’on es podran recollir els cartells, s’ha creat un web específic, on s’indica l’espai, l’horari i la disponibilitat d’exemplars. És un web contínuament actualitzat que informarà dels nous punts d’entrega.

L’obra de Malika Favre, elegant i minimalista, mostra una dona que s’alça com una reina poderosa, amb la solemnitat d’una estàtua mediterrània, que ens mira desafiant i ens convida a unir-nos a les festes. La imatge és plena de detalls, referències de la ciutat i complicitats amb el veïnat barceloní.

A part de recollir-lo físicament, aquest cartell, com els de les edicions dels darrers anys, també es pot descarregar per imprimir des del repositori de cartells.

També es podran veure, fins al 26 de novembre, a la Casa dels Entremesos, que ofereix una exposició retrospectiva amb fotografies i més de setanta cartells, alguns de centenaris.