A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Neix el primer operador d’habitatge publicoprivat de l’Estat

Habitatge Metròpolis Barcelona, una empresa mixta constituïda juntament amb l’AMB i la unió de dues empreses privades, Cevasa i Neinor, és el primer operador d’habitatge publicoprivat a Espanya. L’empresa mixta construirà 4.500 habitatges de lloguer protegit a la ciutat i l’àrea metropolitana en un termini de vuit anys.

05/11/2021 16:41 h

Ajuntament de Barcelona

Habitatge Metròpolis Barcelona ja ha formalitzat l’ampliació de capital necessari per engegar el projecte de construcció de 4.500 pisos a l’àrea metropolitana de Barcelona, la meitat dels quals es construiran a la ciutat.

La construcció tindrà quatre fases, la primera impulsarà 640 habitatges a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Montgat i Sant Adrià de Besòs. Es calcula que allotjaran aproximadament 1.600 persones i que generaran al voltant de mil llocs de treball. En aquesta primera fase, a Barcelona es construirà a les localitzacions següents:

  • La Marina del Prat Vermell, en dos solars amb capacitat per a 125 habitatges.
  • La Sagrera, en un solar amb capacitat per a 106 habitatges.
  • Casernes de Sant Andreu, en un solar amb capacitat per a 112 habitatges.

Tots els habitatges es destinaran a lloguer protegit amb preus per sota dels de mercat i seran sempre de titularitat pública. Pel que fa a la construcció, l’operador ha de garantir-ne la qualitat ambiental i la sostenibilitat amb criteris d’estalvi energètic i fomentar-ne l’accessibilitat i la qualitat arquitectònica.

Etiquetes associades a la notícia