Arrenca la Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery

Destacats especialistes dels principals Hospitals de Catalunya, l’Estat i la resta del món es reuniran a Barcelona per debatre sobre els principals avenços en aquesta matèria els dies 28, 29 i 30 de novembre. La trobada té lloc a l’Auditori del Foment del Treball Nacional de la nostra ciutat .

28/11/2018 11:51 h

barcelona.cat

 

Del 28 al 30 de novembre l’auditori de Foment del Treball Nacional de Barcelona acollirà la quarta edició del Congrés Internacional de Cirurgia Toràcica organitzada conjuntament -i cada tres anys- entre el Servei    Mancomunat de Cirurgia Toràcica -format per l’HUMT, l’Hospital del Mar i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau- i el Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Clínic.

Destacats especialistes dels principals Hospitals de Catalunya,  l’Estat i la resta del món es reuniran per debatre sobre els principals avenços en aquesta matèria els dies 28, 29 i 30 de novembre. La trobada té lloc a  l’Auditori del Foment del Treball Nacional de la nostra ciutat. L’eminent doctor Laureano Molins n’és el principal impulsor i coordinador.

La reunió constarà d’una combinació de breus presentacions orals i audiovisuals que comprèn diferents àrees de la cirurgia toràcica i molts altres temes estretament relacionats amb la cirurgia toràcica i l’oncologia toràcica, amb especial èmfasi en el diagnòstic, estadificació i tractament del càncer de pulmó. A més, també inclourà sessions dedicades a camps rellevants en cirurgia toràcica.

El programa científic, una immersió completa en Cirurgia Toràcica i Oncologia, està dissenyat per satisfer les necessitats dels residents, així com d’especialistes joves i sèniors dels àmbits de la Cirurgia Toràcica, la Pneumologia i l’Oncologia.

El dijous, 29 de novembre, a les 19.30 hi haurà una recepció oficial als participants de la Fourth International Joint Meeting on Thoracic Surgery al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona presidida per la Comissionada de Salut, Gemma Tarafa.