Arriba una nova sessió del cicle ‘Mirades Crítiques’

05/06/2019 15:26 h

Sílvia Mir Benajiba

El cicle mirades crítiques és promogut per part del grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors, amb l’objectiu de revisar de forma crítica conceptes, enfocaments i metodologies que incideixen en les formes d’aplicar i d’entendre la interculturalitat.

Aprofitant la creixent visibilització social i institucional de les lluites i celebracions del col·lectiu LGTBI i sobretot en el marc de la celebració del 28 de juny, Dia Internacional de l’orgull LGTBI, la segona sessió del cicle ens proposa debatre i reflexionar al voltant de dues qüestions centrals:

  • Com interactuen la raça, el sexe i el gènere en la vida de les persones LGTBI?
  • Quines estratègies ens poden servir per identificar i treballar alhora el racisme i la LGTBIfòbia?

El taller estarà dinamitzat per Cari McCay Jones, treballadora social, mediadora familiar i activista feminista antiracista. Des de fa anys es dedica a fer xerrades i a organitzar jornades amb l’objectiu de sensibilitzar persones vinculades al món de l’adopció, tenint en compte el privilegi blanc i des d’una perspectiva interseccional, feminista antiracista.

El taller està destinat especialment a entitats i agents antirumors vinculats a la Xarxa BCN Antirumors que treballin en aquests temes però també hi hauran algunes places disponibles per a entitats, tècnics i activistes que treballin el tema i vulguin contribuir al debat.

En cas que estigueu interessats/es a assistir-hi, cal fer inscripció prèvia a través de: barcelona.cat/antirumors/inscripcions.

Si necessiteu més informació o si voleu formar part del grup de formació, col·laborant i/o proposant noves formacions dins del cicle, podeu enviar un correu electrònic a antirumors@bcn.cat.

Dia: dijous, 27 de juny

Horari: 17 h – 20.30 h

Lloc: Centre LGTBI de Barcelona (Carrer del Comte Borrell, 22)

Etiquetes associades a la notícia