Barcelona Activa dona suport a noves iniciatives de serveis de cures

Des del 18 d’abril i fins al 31 d’octubre, vint persones emprenedores interessades a impulsar una iniciativa econòmica col·lectiva de l’àmbit de la cura participen en aquest nou programa de Barcelona Activa “En prenem cura”.

20/04/2018 09:46 h

Economia Social Solidaria

Durant aquests mesos es formarà i s’acompanyarà a les persones participants del programa en la construcció del seu projecte d’emprenedoria, enfortint les seves competències personals, però també, els seus coneixements sobre els aspectes relacionals grupals, econòmics, financers i fins i tot formals, de les iniciatives socioempresarials que volen tirar endavant.

Aquesta iniciativa vol millorar la vida diària de les persones, perquè s’ofereixen serveis de la llar, es té cura de persones grans o dependents, dels infants, etcètera. Durant aquesta formació s’haurà de definir quins serveis prestarà depenent dels perfils.

D’altra banda, el programa també preveu visites i intercanvis d’experiències amb casos reals.

Aquest programa a mida, que es posa en marxa des de la Direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa, forma part de les accions del Pla de Barris.