Barcelona i Nova York, escollides per compartir polítiques d’habitatge

Les ciutats de Barcelona i Nova York han estat escollides per la Comissió Europea per participar en un programa de cooperació internacional que busca establir un intercanvi de coneixement i d’experiències entre ciutats a fi de millorar les seves polítiques públiques, en aquest cas, en matèria d’habitatge.

09/06/2018 17:19 h

Ajuntament de Barcelona

Gràcies a aquesta iniciativa, les ciutats escollides podran cooperar, com a mínim durant 18 mesos, i informar posteriorment sobre el seu progrés i sobre les accions concretes que duran a terme en un futur. Per tant, d’acord amb les bases del programa, cada una de les ciutats desenvoluparà un pla local d’acció per al desenvolupament urbà sostenible per tal de compartir el coneixement adquirit durant el procés.

Aquest acord es fa públic després que el tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello viatgés a Nova York el mes de maig passat i es trobés amb la vicealcaldessa de Nova York, Alicia Glenn. Aquesta candidatura es va proposar ara fa un any amb l’objectiu de refermar la relació entre ambdues ciutats en l’àmbit de la política d’habitatge accessible.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades