Benvingut 2020

Un gran espectacle de llum, música i foc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per celebrar l’arribada del nou any. Enguany la companyia Group F ha estat l’encarregada d’omplir de llum i color la celebració de les campanades davant la Font Màgica de Montjuïc amb 94.000 persones.

01/01/2020 11:33 h

Ajuntament de Barcelona

Al voltant de 94.000 persones han donat la benvinguda al 2020 des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, que s’ha omplert de llenguatges universals i formes contemporànies per celebrar el nou any.

L’espectacle ha començat dotze minuts abans de la mitjanit, a les 23.48 hores, per fer un recorregut amb música, foc i llum pels dotze mesos del 2019. Tot seguit, amb l’arribada dels darrers dotze tocs, un esclat de pirotècnia i flames han donat la benvinguda al nou any. I, per acabar, els primers dotze minuts del 2020 han estat un espectacle poètic amb imatges evocatives del món natural projectades en una gran pantalla.

Per rebre el 2020 s’ha creat una banda sonora original, s’han disposat 125 generadors de flames i pirotècnia, un gran cilindre de 15 metres d’alçària i tirolines sobre la Font Màgica. Com l’any passat, l’encarregada de l’espectacle ha estat la companyia Group F, un dels referents internacionals en espectacles de gran format i que ha estat darrere d’esdeveniments com el de la inauguració dels Jocs de Rio o del Louvre d’Abu Dhabi. La direcció artística de l’espectacle ha estat a càrrec de Christophe Berthonneau, i la música electrònica i electroacústica ha estat creada per Scott Gibbons.

Etiquetes associades a la notícia