BizBarcelona posa els negocis a treballar

El 12 i el 13 de juny, al recinte de Fira Barcelona de Montjuïc, BizBarcelona 2019 reuneix persones emprenedores i autònomes, empreses emergents i pimes de l’ecosistema empresarial de la ciutat per compartir idees i experiències, resoldre dubtes, ampliar la xarxa de contactes professionals i trobar recursos a mida.

12/06/2019 14:45 h

Ajuntament de Barcelona

Aquesta edició de BizBarcelona tindrà lloc al Palau 8 del recinte de Montjuïc amb tres grans àrees estructurades en funció de la fase en què es trobin els projectes empresarials dels visitants i els interessos que tinguin.

  • Bàsics: Concentra totes les eines, serveis, tallers, conferències i activitats per materialitzar idees de negoci o cercar fórmules d’autoocupació.
  • Creixement: Oferirà informació pràctica per a les pimes sobre finançament, obertura a mercats internacionals, captació de clients, transformació digital, innovació en gestió, valors i cultura empresarials, incorporació i retenció del talent, economia social i economia circular.
  • Tendències: Mitjançant un seguit de conferències s’identificaran i s’analitzaran els canvis tecnològics, socials, urbans i de consum que s’estan produint, i també s’abordaran qüestions relacionades amb la sostenibilitat, l’economia social, la responsabilitat social corporativa, el màrqueting i la transformació digital que està remodelant la cultura empresarial.

A l’àrea d’exposició participaran les entitats i institucions promotores, a més d’empreses de productes, serveis i recursos per a emprenedors, pimes i empreses emergents. S’hi podran trobar consultories de gestió del talent, lloguer de vehicles per hores o agències de comunicació i màrqueting, així com centres de cotreball, informàtica, sistemes i telecomunicacions per a empreses, solucions per a la identificació, traçabilitat i localització d’actius, asseguradores, programes de gestió de nòmines i gestors en línia. També hi haurà col·legis professionals, centres de formació i associacions.

L’espai BizExporta, dedicat a fomentar la internacionalització, orientarà les pimes que es plantegin fer el salt a l’exterior o introduir-se en nous mercats. Les persones interessades poden sol·licitar una cita prèvia a través del web del saló o bé presencialment a la fira.

A l’espai BizFranquicias s’exposaran consultores i marques de diferents sectors que busquen ampliar la seva xarxa comercial a Catalunya.

A més, s’hi habilitaran quaranta punts d’assessorament a càrrec de persones expertes i tècniques de diferents entitats vinculades a l’emprenedoria i la gestió empresarial, que atendran els assistents de manera personalitzada.

BizBarcelona, de Barcelona Activa, és un esdeveniment promogut per l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, ​​PIMEC, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de més de cent trenta entitats que componen la BizCommunity i que hi aporten continguts i en difonen les activitats.

Etiquetes associades a la notícia