Cap de setmana: La Ciutat dels Somnis, la Cursa dels Nassos i la Fàbrica dels Reis d'Orient

L'any 2017 està a punt d'acabar-se. Entre les nombroses activitats lúdiques, culturals i esportives que es fan durant les festes nadalenques a la ciutat destaquen dues que estan dirigides als infants i una altra per a tots els públics: La Ciutat dels Somnis és un espai on els infants de 4 a 12 anys poden descobrir el món de les professions i els oficis. La Fàbrica dels Reis d'Orient omple la Fabra i Coats amb llum, colors i la màgia nadalenca. El dia 31 de desembre a la tarda, la Cursa dels Nassos permet tancar l'any fent esport i divertint-se.

27/12/2017 16:49h

Redacció

Connecteu-vos al web del Cap de Setmana!

Aquest any el Festival de la Infància inicia una nova etapa i presenta la proposta lúdica i educativa La Ciutat dels Somnis, un espai que permetrà als nens i les nenes de la ciutat descobrir el món de les professions i dels oficis.

Del 27 al 30 de desembre, al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona s’han muntat dotze edificis, que representen dotze sectors professionals, on es porten a terme activitats lúdiques vinculades a cada professió. La Ciutat dels Somnis té l’objectiu de fomentar la formació i els valors del civisme i el respecte entre els infants.

Els colors i la màgia del Nadal

Del 27 de desembre al 4 de gener la Fàbrica dels Reis d’Orient omple el recinte de la Fabra i Coats amb llum, colors i la màgia d’aquests dies de Nadal. Els més petits podran recórrer el recinte i descobrir-hi els secrets amagats.

Els nens i les nenes de Barcelona podran veure com s’organitzen els milers de cartes rebudes i els regals que els Reis d’Orient repartiran per la ciutat la nit del 5 de gener, i també podran lliurar les cartes amb totes les coses que els demanen.

Tancar el 2017 amb esport i diversió

El 31 de desembre a les 17.30 hores se celebra la Cursa dels Nassos, l’última cursa atlètica de l’any a la ciutat. Per als participants serà una manera sana i divertida d’acabar l’any. El recorregut de la prova es manté com en les darreres edicions, amb la sortida i l’arribada al carrer de la Selva de Mar, a la zona del Fòrum.

L’organització ha preparat per a aquesta edició algunes novetats, com ara un xou de foc a la sortida i l’arribada de la meta, un concurs de disfresses i sorteigs per als participants. Acabeu aquest 2017 fent esport i divertint-vos!

 

Etiquetes associades a la notícia