Cloenda projecte FROM BUBBLE

.

14/12/2018 10:14 h

barcelona.cat

El projecte FROM BUBBLE ha comptat amb la participació de totes les entitats de suport a la malaltia de l’Alzheimer, l’ Associació de Familiars de Alzheimer de Barcelona, la Fundació Alzheimer Catalunya, la Fundació ACE, la Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall, que amb la realització d’un centenar d’activitats relacionades amb la malaltia han aconseguit conscienciar i sensibilitzar a persones de totes les edats.

Tanmateix  la Fundació Daniel Bagnon mitjançant l’art contemporani expressat en el projecte FROM BUBBLE ens ha donat la possibilitat de visualitzar i apropar als ciutadans mitjançant la utilització d’un  excel·lent  joc de formes i de colors  intensos.
La malaltia d’Alzheimer implica un fort impacte tant a les famílies com a l’entorn més proper, sent un gran problema sociosanitari i per tant sovint percebuda com una malaltia gris.

La participació dels districtes de Les Corts, Sant Andreu, Nou Barris i Ciutat Vella ha estat crucial per l’èxit del projecte.

El projecte FROM BUBBLE entre altres fites ha ajudat a planificar un futur de treball conjunt amb totes les entitats de suport a la malaltia, així com la implicació dels districtes en les línies de actuació.