Comença la nova edició del BIZ Barcelona i el Saló de l’Ocupació

El BIZ Barcelona i el Saló de l’Ocupació tornen a celebrar-se conjuntament, fins a l’11 de novembre, per impulsar la reactivació econòmica a la ciutat. Els actes, que inclouen conferències, tallers i activitats variades, se centraran a ajudar a reorientar la vida professional, impulsar idees de negoci i connectar talent.

09/11/2021 13:13 h

Ajuntament de Barcelona

El Biz Barcelona posarà el focus en la innovació i el talent com a fórmula per impulsar l’emprenedoria i debatrà sobre la innovació empresarial, la transformació digital i l’atracció i la retenció de talent, entre d’altres temes. Barcelona Activa hi tindrà un estand propi, en què oferirà assessorament per emprendre i dinamitzarà activitats com la jornada Deep Tech Summit, un acte de reconeixement d’empreses i taules rodones.

El Saló de l’Ocupació està dirigit principalment a joves i s’estructura temàticament en cinc espais: Reorienta’t, Defensa, Comparteix, Prepara’t i Redescobreix. Com a entitat organitzadora, Barcelona Activa participarà en taules d’acollida i assessorament laboral, punts d’assessorament en itineraris formatius, espais per aprendre a preparar el currículum i jornades de bones pràctiques d’inserció sociolaboral.

Per posar en comú els dos esdeveniments, a l’espai Talent×Barcelona, que també inclourà un estand de Barcelona Activa, s’hi programaran activitats centrades en el talent digital organitzades pels serveis d’IT Academy i el Cibernàrium, de Barcelona Activa, com les IT-Talks i altres xerrades en el marc del BCNTalent.

Etiquetes associades a la notícia