Cap de setmana: Món Llibre, cultura popular amb Bestiuari i la festa de “Connecta’t al blau”

El festival Món Llibre proposa aquest cap de setmana un centenar d’activitats per fomentar la lectura entre els infants. Dissabte, el parc de Sant Martí s’omplirà de bestiari festiu en una festa popular en la qual participaran més de cinquanta bèsties de tots els territoris de parla catalana. Diumenge, la festa “Connecta’t al blau” ens porta un seguit d’actes solidaris que tenen com a eix central la sensibilització ciutadana sobre l’autisme.

03/04/2019 17:53 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de setmana!

El barri del Raval presenta aquest cap de setmana en diversos espais el festival literari per a nenes i nens Món Llibre, que vol fomentar la lectura i l’amor pels llibres entre els més petits. Dissabte i diumenge, de les 11.30 a les 18.30 hores, s’han organitzat un seguit d’activitats, entre les quals destaquen tallers, contacontes, espectacles amb il·lustració, teatre i música, cinema familiar, poesia visual, tecnologia i experiències emocionals. Consulteu-ne tota la programació clicant aquí.

Cultura popular a Sant Martí

Dissabte, el parc de Sant Martí serà l’escenari de Bestiuari, una festa per homenatjar el bestiari festiu, un dels elements de la cultura popular. A la trobada participaran mig centenar de bèsties provinents de Barcelona i dels Països Catalans. La jornada començarà a les 10.00 hores amb la plantada de bèsties, i després s’obrirà un espai familiar amb tallers i activitats culturals per als infants. Al migdia, es farà la cercavila. A les set de la tarda hi haurà el correfoc, les ballades de lluïment i el final de festa. Consulteu-ne tota la programació aquí.

Sensibilització en l’autisme

Un any més, la festa “Connecta’t al blau” proposa un seguit d’activitats solidàries per sensibilitzar la ciutadania sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies. Diumenge, 7 d’abril, s’han organitzat activitats al Museu Marítim, al Centre Esportiu Municipal La Mar Bella, al Museu d’Història de Catalunya, al Zoo de Barcelona, al Museu de Ciències Naturals i en altres punts de la ciutat per reivindicar els drets de les persones amb autisme i promoure la diversitat i la inclusió. Consulteu-ne l’agenda d’actes aquí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades