Dates confirmades per a la Zurich Marató Barcelona i l'eDreams Mitja Marató Barcelona 2024

25/05/2023 18:00 h

Roger Piera Martínez

Barcelona ja ha posat en marxa la maquinària per a la pròxima temporada de running amb la confirmació de les dates per a dues de les seves curses més destacades: l’eDreams Mitja Marató Barcelona i la Zurich Marató Barcelona. La Mitja Marató es disputarà l’11 de febrer, mentre que la Marató tindrà lloc un mes després, el 10 de març. Les inscripcions de les dues proves s’obriran conjuntament el 1 de juny, mantenint la tradició d’unió entre aquestes dues importants proves de la ciutat.

L’organització de les curses està posant tots els seus esforços per millorar l’experiència de córrer a Barcelona, enfocant-se a augmentar la participació general i promoure la presència femenina. La 34a edició de l’eDreams Mitja Marató aspira a assolir 25.000 inscripcions, després d’exhaurir els 21.000 dorsals disponibles en l’edició 2023. La Zurich Marató, per la seva banda, es proposa superar els i les 15.000 participants de l’última edició en la seva 45a convocatòria el 2024.

Per a l’edició de 2024, tant l’eDreams Mitja Marató com la Zurich Marató han presentat nous lemes, amb l’esperança de reforçar l’estima i l’orgull per aquestes dues jornades de l’atletisme popular a Barcelona. Amb aquesta iniciativa, l’organització vol incrementar la implicació de la ciutadania de Barcelona, així com dels i les visitants internacionals, perquè tothom pugui sentir-se part.