“Deslimita’m”, trobada de teatre social per a joves

23/04/2015 11:47 h

Ajuntament de Barcelona

“Deslimita’m” vol presentar el teatre com una eina de transformació i reflexió social. Enguany es fa la 8a edició d’aquesta mostra de teatre, en la qual participen 100 joves que representen l’obra que han treballat durant el curs amb els seus educadors.

A través de l’obra de teatre, que té una durada d’entre 10 i 20 minuts, els joves expressen les seves preocupacions i pors. Cada grup de teatre, format per un total d’entre 8 i 15 joves, farà la representació i després s’obrirà a un col·loqui amb el públic per compartir les inquietuds i el contingut de l’obra.

Les actuacions es faran en un acte organitzat per la Fundació La Roda, aquest dissabte a la sala Barts, i l’entrada és lliure. Tots els nois i les noies que hi participen arriben de diferents centres de la província de Barcelona. El centenar de participants en l’edició d’enguany són del Casal de Joves Palau Alòs, l’IES Ausiàs March, l’IES Miquel Tarradell, el Submarí del Port, el grup de teatre social Joves Marabal, els Infants del Raval, el Casal de Joves de Sant Just Desvern, l’IES Badia del Vallès, l’IES Vázquez Montalbán de Sant Adrià i el grup de teatre Espai Jove Satèl·lit de Montornès del Vallès.

Més informació