Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica

El 21 de Juny és el Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), la tinenta d'alcaldia Laia Ortiz i la comissionada de salut Gemma Tarafa, han fet un "gest per la ELA" per encoratjar i donar suport a la lluita per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

21/06/2017 12:15 h

barcelona.cat

El 21 de Juny és el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), la tinenta d’alcaldia Laia Ortiz i la comissionada de salut Gemma Tarafa, han fet un “gest per la ELA” per encoratjar i donar suport a la lluita per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Barcelona es suma a la commemoració del dia il·luminant de verd la façana de l’Ajuntament de Barcelona a partir de les 22:00 de la nit.

L’ELA és una malaltia neuro-degenerativa que, en diferents graus, provoca dolor, paràlisi i resta autonomia a les persones que la pateixen. Afecta prop de 400 persones a Catalunya.

Les entitats de persones afectades per l’ELA organitzen al llarg de l’any actes de caràcter científic, reivindicatiu  i de captació de fons oberts al públic. Es reclama més dotació de recursos en l’àmbit de la recerca científica per afavorir-ne la cura, així com la solidaritat de la ciutadania i les institucions.