Dispositiu de mobilitat i seguretat per al Mobile World Congress 2024

Hi haurà restriccions d’estacionament en diverses vies dels districtes de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i Sant Andreu, la majoria durant els dies de l’esdeveniment, que té lloc de dilluns, 26, a dijous, 29 de febrer. També es reforçarà el servei de transport públic.

22/02/2024 15:10 h

Ajuntament de Barcelona

Concretament, des de les 7.00 hores de diumenge, 25, fins a les 22.00 hores de dijous, 29 de febrer, es prohibirà l’estacionament al carrer de Trelawny (costat del Besòs), a l’avinguda de la Reina Maria Cristina (ambdós costats) i en trams dels carrers de l’Alumini (costat del Besòs) i de l’Urani (ambdós costats). Hi haurà un tram del carrer de l’Urani en què les restriccions s’allargaran fins a les 22.00 hores del dilluns 4 de març.

Des de les 00.00 hores de dilluns, 26, fins a les 23.59 hores de dimarts, 27 de febrer, la prohibició s’aplicarà en trams dels carrers de Ferran Junoy (costat del Besòs) i de Tucumán (ambdós costats) i al carrer de la Ciutat d’Asunción (costat de muntanya).

Durant la celebració del congrés es reforçaran els serveis de metro i de Ferrocarrils de la Generalitat per donar resposta a l’increment de la demanda i fer més àgils els desplaçaments dels assistents. També hi haurà un servei d’autobús llançadora que connectarà l’avinguda de la Reina Maria Cristina i la Fira Gran Via, on té lloc l’esdeveniment. Podeu ampliar la informació al web de TMB.

Etiquetes associades a la notícia