Afectacions de la mobilitat a l’entorn de la via Laietana durant les properes setmanes

Es produiran afectacions als passejos de Colom i d’Isabel II i a les places de Correus i d’Idrissa Diallo, des del 26 de febrer fins al 5 de maig. La continuació de les obres de remodelació de la via Laietana, en el tram comprès entre la plaça d’Antoni Maura i el passeig de Colom, provocarà diverses afectacions als entorns d’aquesta via. En aquesta fase de les obres es crearan nous passos de vianants als passejos de Colom i d’Isabell II, així com els respectius encreuaments de serveis.

27/02/2024 10:03 h

Ecologia Urbana

Afectacions en el passeig de Colom i el passeig d’Isabel II

Com a conseqüència dels treballs s’ocuparà un carril de circulació a la banda de muntanya del passeig d’Isabel II, entre la via Laietana i el pla de Palau, que quedarà amb dos carrils. Amb les obres també s’ocuparà un carril al passeig de Colom i els itineraris de vianants de les places d’Idrissa Diallo i de Correus. Els itineraris alternatius per a la circulació de vianants estaran degudament senyalitzats, i en tot moment quedaran dos carrils de circulació a la part final de la via Laietana.

A la banda de mar d’aquestes vies s’ocuparà part de les voreres, un carril de circulació en el cas del passeig de Colom i el cordó de serveis en el cas del passeig d’Isabel II, entre el pas de Sota Muralla i el carrer de Llauder. Al passeig de Colom restaran habilitats únicament dos carrils en sentit del Llobregat. Al passeig d’Isabel II hi quedaran habilitats els dos carrils i només s’ocuparà el cordó de serveis.

També hi haurà canvis en la configuració de la rotonda de pla de Palau. Quedarà habilitat el gir a l’esquerra i el carril dret passarà a ser per a la circulació dels autobusos.

Afectacions el cap de setmana del 13 i 14 d’abril

Durant aquest cap de setmana, per l’execució dels encreuaments de serveis al passeig d’Isabel II i la plaça de Correus, quedarà només un carril habilitat per a cada sentit de circulació tant al passeig de Colom com al passeig d’Isabel II.

Nou pas de vianants al passeig Isabel II

Entre el 15 d’abril i el 5 de maig, per l’execució d’un nou pas de vianants a al passeig d’Isabel II (a l’alçada del carrer de Llauder), així com per altres tasques relacionades,  s’ocuparà el tronc central del passeig d’Isabel II destinat a circulació exclusiva d’autobusos, i els carrils esquerre tant de la calçada mar com de la muntanya del mateix passeig. Quedaran dos carrils per sentit  i la circulació dels autobusos es desviarà per la calçada lateral.

Pel que fa als vianants, el pas actual del passeig d’Isabel II, costat Besòs, en la seva cruïlla amb la Via Laietana, restarà ocupat i s’habilitarà el pas per la calçada.

Etiquetes associades a la notícia