Convocatòria general de subvencions 2022

14/12/2021 10:56 h

Anna Sánchez

Amb data 13 de desembre de 2021, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022. Properament, al web de l’Ajuntament podreu trobar el document de la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès.

El termini de presentació de sol·licituds és del 7 al 27 de gener de 2022, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. És d’obligatorietat la presentació telemàtica de la sol·licitud. Properament, a l’enllaç anterior, trobareu informació sobre els requisits de navegadors i certificats i sistemes de signatura electrònica que necessitareu per fer tramitació telemàtica obligatòria.

Dins l’àmbit temàtic d’Educació i Cultura (Àmbit C) s’estableixen set línies de programa:

a. Suport al foment de l’activitat de les associacions de mares, pares i famílies d’alumnes (AMPA/AFA) de les escoles bressol, primària, secundària, escoles municipals de música i conservatori, i altres centres educatius d’ensenyament obligatori
b. Generar oportunitats educatives d’aprenentatge reduint desigualtats i fomentant la cohesió social, en especial, més enllà de l’escola i el temps de tardes
c. Promoure l’Educació i la Criança de la Petita infància
d. Suport a projectes que reforcin l’educació de persones adultes en clau comunitària i intercultural
e. Pràctica i aprenentatge de competències artístiques
f. Promoure processos de creació artística en contextos educatius
g. Foment i divulgació, recerca i coneixement

Algunes consideracions específiques en relació a l’àmbit C, Educació i Cultura.

  • En cas que siguin projectes que s’hagin de desenvolupar en centres educatius, s’haurà de tenir un acord previ amb ells per poder desenvolupar-hi el projecte o bé tenir un acord de participació en alguna convocatòria oberta a centres educatius organitzada per l’administració pública. En ambdós casos, s’haurà d’acreditar amb la sol·licitud.
  • Els projectes en centres educatius podran ser durant l’horari lectiu o més enllà de l’horari lectiu. En cas de projectes que es desenvolupin en espais escolars públics més enllà de l’horari lectiu, han de ser projectes oberts no limitats a l’alumnat matriculat al centre.Pels projectes que es presentin als programes Ce, Cf i Cg caldrà omplir un formulari que estarà disponible a la pàgina web de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona i que caldrà adjuntar amb la sol·licitud.

Etiquetes associades a la notícia