Barcelona dedica un carrer a l’agent de la Guàrdia Urbana Juan Miguel Gervilla

A partir d’ara i en homenatge al servei prestat a la ciutat, l’antic carrer de l’Institut Frenopàtic del districte de les Corts passarà a ser el carrer de Juan Miguel Gervilla Valladolid.

20/12/2020 16:48 h

Ajuntament de Barcelona

Aquest matí s’ha dut a terme un acte d’homenatge i reconeixement a l’agent Juan Miguel Gervilla, a qui la banda terrorista ETA va matar el 20 de desembre de l’any 2000, ara fa vint anys, mentre exercia funcions d’ordenació i regulació del trànsit.

L’acte d’enguany, però, ha estat el més especial perquè a partir d’ara el districte de les Corts tindrà una placa nova, i l‘antic carrer de l’Institut Frenopàtic, situat entre la gran via de Carles III i el carrer de les Corts, passarà a ser el carrer de Juan Miguel Gervilla Valladolid. No es tracta de l’únic reconeixement que li ha fet la ciutat de Barcelona: des de l’any 2010 la Comissaria de la Guàrdia Urbana de les Corts s’anomena Seu Lluch – Gervilla.

L’agent Gervilla es va incorporar a la Guàrdia Urbana de Barcelona l’1 de maig de l’any 1986. Sempre va prestar servei a la Unitat Territorial de les Corts, excepte durant el període comprès entre el 17 de juny de 1991 i el 2 de març de 1994, que va prestar servei a la Unitat Territorial de l’Eixample.

Les seves funcions a la Unitat Territorial de les Corts consistien en l’ordenació i regulació de trànsit a la zona de la Diagonal del districte de les Corts, i durant la seva trajectòria professional va rebre una felicitació del cap de la divisió i dues del cap de la unitat.

 

 

Etiquetes associades a la notícia