Barcelona Districte Cultural torna a omplir d’art els barris

Teatre, dansa, música, circ i cinema són les propostes de la sisena edició del circuit cultural, que tindrà lloc del 4 d’octubre al 31 de desembre. Les funcions són gratuïtes i arribaran als deu districtes de la ciutat.

27/09/2019 16:20 h

Ajuntament de Barcelona

La sisena edició del Barcelona Districte Cultural arriba aquesta tardor amb una oferta ampliada: 23 espectacles en viu i 9 propostes audiovisuals amb 150 funcions arreu de la ciutat. Es tracta d’un circuit cultural que porta espectacles de qualitat a 21 equipaments municipals de proximitat dels deu districtes de la ciutat.

Aquesta edició incorpora noms destacats dels escenaris barcelonins, com José y Sus Hermanas, Marta Buchaca, Les Antonietes o The Sey Sisters, i espectacles reconeguts de les darreres temporades, com Kumulunimbu, L’Endrapasomnis o Laika. El programa del Barcelona Districte Cultural també aposta per incloure obres compromeses amb temes socials d’actualitat com la violència masclista o la memòria històrica.

Com a novetat, dos espectacles del programa, 5 històries diferents Només una vegada, incorporaran en algunes funcions audiodescripció i interpretació amb llengua de signes per tal d’apropar l’oferta cultural a les persones amb capacitats diverses.

El programa d’espectacles artístics es complementa amb activitats com funcions per a escoles, tallers per a artistes, xerrades i col·loquis, per fer els barris més partícips d’aquesta oferta cultural.

Consulteu-ne tota la programació al web del Barcelona Districte Cultural.

Etiquetes associades a la notícia