Cap de setmana: Grades Obertes al Canòdrom, la via Laietana del 1908 i circ a Sant Martí

El primer cap de setmana de juliol ens porta cinema sobre creativitat i ciència; música a l’aire lliure; una exposició sobre fotografies dels carrers, les places i els espais que van desaparèixer amb l’obertura de la via Laietana, i tallers i espectacles de circ per a totes les edats.

03/07/2019 18:44 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de setmana!

Aquest juliol arriba una nova edició de Grades Obertes al Canòdrom, que ofereix un programa de cinema a l’aire lliure amb sis pel·lícules que tenen com a tema principal la ciència, la tecnologia i la creativitat. El cicle començarà divendres, 5 de juliol (a les 22.00 hores), amb el film Ready Player One, de Steven Spielberg, en 3D i en versió original subtitulada. Les projeccions seran cada divendre fins al 9 d’agost. Consulteu-ne tota la programació aquí.

El programa Estiu al Park Güell porta cinema, música i itineraris i visites modernistes al recinte del parc i els seus entorns. Els itineraris s’han organitzat amb la col·laboració del Museu d’Història de Barcelona. Aquest divendres (a les 22.00 hores) actuarà el grup de rumba Muchacho & Los Sobrinos als jardins d’Àustria, al Park Güell (entrada pel carrer d’Olot). Trobareu més informació sobre Estiu al Park Güell aquí.

“La ciutat dels passatges. Abans de la via Laietana”

L’Arxiu Fotogràfic de la ciutat presenta, fins al 31 d’octubre, l’exposició “La ciutat dels passatges. Abans de la via Laietana”, una selecció de fotografies del concurs que l’Ajuntament va organitzar l’any 1908 per documentar tots els carrers, les places i els espais que desapareixerien amb l’obertura de la via Laietana. Les fotografies, amb una forta càrrega simbòlica, són ara l’únic registre d’uns espais desapareguts. En trobareu més informació aquí. També podeu fer un recorregut virtual per l’exposició en aquest enllaç.

Festival de circ a quatre espais del Besòs i el Maresme

Dissabte i diumenge tindrà lloc la tercera edició del Festival Sant Martí de Circ, impulsat per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, a quatre espais del Besòs i el Maresme (Sant Martí), amb la mateixa estructura que l’any passat: començarà a les 17.00 hores amb tallers de circ, continuarà amb diferents espectacles d’acrobàcies i equilibris i acabarà diumenge amb un cabaret de circ, números de bicicleta artística, equilibris, bàscula hongaresa i barra russa. En trobareu tota la programació aquí.

Etiquetes associades a la notícia